ASWH ontbindt contract Hugo Botermans en trekt Hagenaar Lovette Ofori Felicia aan

Vlak voor het verstrijken van de transferperiode heeft ASWH, dat afgelopen zaterdag nog gelijk speelde tegen FC ’s-Gravenzande, de in Den Haag geboren Lovette Ofori Felicia (foto) aangetrokken. De club uit Hendrik-Ido-Ambacht nam afscheid van Hugo Botermans.

Tekst Ton Beije

Lovette Ofori Felicia, 28 nu, begon in de jeugd van Laakkwartier en speelde daarna in de opleiding bij het toenmalige Haaglandia. Vervolgens kwam hij uit voor het toen succesvolle Te Werve en verkaste daarna naar Sparta Rotterdam, waar hij in het belofteteam kwam te spelen. Vervolgens was hij actief bij VVSB en RKAVV om daarna zijn geluk te beproeven in het buitenland. In Skandinavië kwam hij uit voor IF Karlstad (2x), Brommapojkarna, Sandvikens IF en zijn laatste club was Oskarshamns AIK. Afgelopen week sloot hij aan bij ASWH.

Lovette Felicia nog in actie voor Te Werve

Afscheid

ASWH nam overigens wel afscheid van Hugo Botermans, die een verleden heeft bij ADO Den Haag, waar hij na Alphense Boys binnenkwam in de jeugdopleiding. In het de seizoenen 2019 tot 2021 speelde hij bij Jong ADO Den Haag. Daarna maakte hij zijn debuut in het betaald voetbal bij FC Eindhoven. Via Excelsior kwam hij bij Tweede Divisionist Katwijk terecht. In het seizoen 2022-2023 kwam hij bij de Katwijkers minder in beeld en maakte tijdens de winterstop de overstap naar ASWH, waar nu in goed overleg de overeenkomst dus is ontbonden.

 

Lees verder