Partnership Azerion Vrouwen Eredivisie en TOTO maakt 22 extra live duels op tv mogelijk

TOTO wordt partner van de Azerion Vrouwen Eredivisie. De samenwerking geeft een extra impuls aan de verdere groei van deze topcompetitie. De KNVB en ESPN kunnen daardoor met 22 extra live-wedstrijden op tv de zichtbaarheid van de Azerion Vrouwen Eredivisie vergroten.

Dit betekent een verdubbeling van het aantal live-wedstrijden op ESPN. Deze extra live-wedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie zullen in beginsel gespeeld worden op zaterdag om 14.00 uur en te zien zijn op ESPN 1, het open net van ESPN.

Commerciële waarde

,,De KNVB heeft als doel om het vrouwenvoetbal verder te ontwikkelen en de Azerion Vrouwen Eredivisie is hier uiteraard een belangrijk onderdeel van. Door de samenwerking met TOTO kunnen we de zichtbaarheid van de competitie fors vergroten, waardoor fans de competitie vanaf komend seizoen beter kunnen volgen. Bovendien vergroten we hiermee onze commerciële waarde. Wij zijn daarom heel blij dat we met TOTO, na naamgever Azerion en launchingpartner ING, een nieuwe partner van de Azerion Vrouwen Eredivisie mogen verwelkomen”, laat Dave Dekker, directeur commercie KNVB, weten op de site van de voetbalbond.

Inspiratiebron

Joost Zuure, head of sponsoring en beneficianten van Nederlandse Loterij, vult daarbij aan: ,,Als allergrootste supporter van de sport wil Nederlandse Loterij iedereen laten sporten en bewegen. Daar dragen we jaarlijks aan bij, met het doorgeven van een groot deel van onze opbrengst aan de sport. Bovendien steunen wij nadrukkelijk het vrouwenvoetbal. Ook met ons spel TOTO, als sponsor van vier Vrouwen Eredivisieclubs en vanaf dit seizoen als trotse partner van de Azerion Vrouwen Eredivisie. Meer exposure maakt de Azerion Vrouwen Eredivisie tot dé inspiratiebron voor elke voetballer.”

Lees verder