Warming-up Vierde Divisie: Dennis Olman (DSO): ,,ASWH zal trachten veel druk te zetten”

DSO kan tevreden terugkijken op haar debuut in de Vierde Divisie. Het duel tegen Zwaluwen ging verloren met minimaal verschil, maar de Zoetermeerders lieten wel zien dat ze zich konden meten met de ervaren thuisploeg.

Tekst: Roland van der Linden

DSO verloor het openingsduel van de competitie met 1-0 in Vlaardingen, maar de Zoetermeerders lieten tactisch goed voetbal zien als het belangrijk was en ook individueel waren er goede momenten. Trainer Dennis Olman (foto) is dan ook van mening dat een gelijkspel de verhoudingen beter had weergegeven.

Snelheid

In Zoetermeer is ASWH de tegenstander komende zaterdag. Olman denkt voldoende info over de speelwijze van de opponent te hebben. ,,ASWH heeft heel veel individuele kwaliteiten aan boord met heel veel snelheid. Tevens hebben zij nog op de valreep twee contractspelers opgehaald vanuit het betaalde voetbal, waaruit blijkt dat we te maken hebben met een echte kampioenskandidaat die alle middelen kan inzetten om ook echt een topploeg neer te zetten.”

Druk

DSO verwacht een tegenstander tegenover zich te krijgen die direct het verschil zou willen maken. ,,Het zal in een vroeg stadium de druk proberen te zetten op de thuisploeg. DSO zal moeten proberen niet in paniek te raken”, aldus Olman.

Blessure

DSO mist komend weekeinde Timo Reinhardt, die vorige week een enkel/beenbreuk opliep en ook nog zijn enkelbanden afgescheurd heeft. Hij is dus voor langere tijd uit de roulatie. Voor de rest is DSO compleet.

Lees verder