Beker Groep 3 Poule 28-32: Forse zeges voor sv Erasmus en DHL, Quick te sterk voor REMO

sv Erasmus opende de bekercompetitie met een ruime zege op MMO in poule 28. Quintus was in dezelfde poule te sterk voor Wanica Star. Quick (za) versloeg in Poule 31 REMO. Het Delftse onderonsje tussen DVC en DHL werd een prooi voor de bezoekers. BMT schoof De Ster aan de kant in poule 32.

Tekst: Roland van Linden

Groep 3 Poule 28

MMO – sv Erasmus

Al in de eerste helft was het duel beslist. Jabrane el Youssefi opende de score voor de ploeg van trainer Patrick Vink. Vlak voor de theepauze zorgden Abbas Saleem en Aimane Tatou (strafschop) voor een veilige 3-0 voorsprong. In de tweede helft voerde Jabrane el Youssefi met twee treffers de score op naar 0-5.

Wanica Star – Quintus

De Westlanders hadden bij rust een bescheiden 0-1 voorsprong. In de tweede helft kon Quintus nog twee treffers aan haar totaal toevoegen en eindigde het duel in 0-3. Rob van Binsbergen, Tim van der Meer en Dean van der Stap schoten met scherp namens Quintus.

Groep 3 Poule 31

REMO – Quick (H) za.

Na zes minuten spelen opende Pim Schmidt de score namens de bezoekers. Na de gelijkmaker van Abdelghani Aulad Yahya nam Quick een nieuwe voorsprong dankzij Alberto Segantini in de twintigste minuut. Weer was Abdelghani Aulad Yahya verantwoordelijk voor de gelijkmaker. In de tweede helft kon Quick het duel naar zich toe trekken door treffers van Noah Munier uit een geweldige vrije trap en een ‘puntertje’ van Taco Steens.

Groep 3 Poule 32

DVC – DHL

In de derby van de Brasserskade liep DHL binnen een half uur weg naar een 0-3 voorsprong. Sem Brinkers, Jaeyno van der Does en Cas Harte namen de treffers voor hun rekening. Pawel Liszkiewics gaf DVC nog hoop op een beter resultaat in de 34e minuut. In de 57e minuut kwam DVC terug in het duel nadat Mike van Es van elf meter raak schoot. Daarna na DHL de controle weer over. Jesse Keizer en Nick Verhaar (2x) bepaalden voor de equipe van trainer Tayyab Chaudhry (foto) de eindstand op 2-6.

BMT – De Ster

Op eigen veld bond BMT De Ster met 4-0 aan de zegekar. Kadir Narsen (2x), Ozkan Sahin en Kendi Kaleleri waren doeltreffend voor de thuisploeg.