Beker Groep 3 Poule 13-20: Zware nederlagen voor sv Madestein en HDV

Te Werve miste veel spelers in de strijd met GSC ESDO en moest zich dan ook gewonnen geven tegen de Haagse ploeg. HDV en sv Madestein zagen hun tegenstanders in de dubbele cijfers eindigen. sv Loosduinen troefde SEP af.

Tekst: Roland van der Linden           |      Foto’s: Sabine van Oosten

Groep 3 Poule 13

HDV – Meerburg

HDV kreeg een fors pak slaag van de bezoekers uit Zoeterwoude. Na negentig minuten voetballen stond een 1-12 eindstand op het scorebord. Youssef El Moussaoui redde de eer van de Zuiderparkers.

GSC ESDO – Te Werve

De eerste vijfentwintig minuten was Te Werve, de gehavende ploeg van Huib van Oostrom Soede, de betere partij, maar kon de kansen niet verzilveren. GSC ESDO sloeg daarna voor de rust twee keer toe. In de tweede helft kwam Te Werve terug in het duel door een treffer van Faisal Amaziane na een steekbal van Brahim Saidi. Te Werve miste te veel bepalende spelers om de stand nog gelijk te trekken. Vlak voor het eindsignaal schoot GSC ESDO de 3-1 binnen.

Groep 3 Poule 15

sv Madestein – Blijdorp

Voor de thuisploeg was er weinig eer te behalen in het duel met Blijdorp. De Rotterdammers waren met 0-10 duidelijk de betere ploeg. Armin Causevic (3x), Willem van Slooten (2x), Mitchel Kroos, Zidane Lo-Shioeng-Khioe, Iliass el Arkoubi, Mohamed Ahanssas scoorden namens Blijdorp. sv Madestein scoorde ook nog een keer in eigen doel.

Groep 3 Poule 16

VCS – DVV Delft

De bezoekers uit Delft gingen met een 0-1 voorsprong de rust in door een doelpunt van Valentino Vink. In de tweede helft stelde VCS orde op zaken en bond DVV Delft met 3-1 aan de zegekar. Na de gelijkmaker van Rahsidi Gilkes bracht Omer Karadag met twee treffers de ploeg van trainer Muhreli Sahin de victorie.

SEP – sv Loosduinen

SEP speelde een goede eerste helft met meerdere kansen maar het was sv Loosduinen dat met haar eerste kans in de twaalfde minuut de score opende. Erdi Cinar was de maker van het doelpunt. In de tweede helft speelde SEP zwak. Tyrone Plas zorgde al snel voor de 0-2, waarna Bart Ruwaard in de 65e minuut de 0-3 tekende. De net ingevallen Michael Stalman schoot nog wel de 1-3 namens SEP binnen, maar in de blessuretijd viel ook nog de 1-4. Nemo Verstraten was verantwoordelijk voor het slotakkoord.

Groep 3 Poule 20

Voorschoten’97 (zo) – Roodenburg

De zondagafdeling van Voorschoten’97 bleef op Sportpark Adegeest aan de goede kant van de score tegen Roodenburg. Het duel eindigde in een nipte 2-1 zege voor de thuisploeg door goals van Justin Aschman en Rob van den Berg