DSO op valreep transferperiode slagvaardig en daadkrachtig

Afgelopen donderdag voor 24.00 uur was DSO slagvaardig en daadkrachtig door twee spelers met een BVO-achtergrond binnen te halen. Vooraf vonden er diverse gesprekken plaats en vonden de spelers en de club elkaar, net voor de deadline van 1 september.

Daniël Omosebi speelde ruim zes jaar in Engeland bij diverse BVO’s. Zo kwam hij onder andere uit voor Leeds United en Millwall. Omosebi is een krachtige snelle buitenspeler met een individuele actie. Hij is erg doelgericht en kan scoren en traint al een aantal weken bij DSO mee en doet er alles aan om snel inzetbaar te zijn. Omosebi kan op diverse posities uit de voeten en zal zijn meerwaarde gaan bewijzen.

Hugo Botermans

Hugo Botermans (foto) is een speler die zijn jeugdopleiding hoofdzakelijk  genoten heeft bij ADO Den Haag. Na zijn periode bij ADO Den Haag koos hij voor een overgang naar FC Eindhoven. Daar speelde hij in de Keuken Kampioen Divisie en werd daar topscorer. Botermans trok hierdoor de aandacht van Excelsior en speelde daarna in Rotterdam.

Na Excelsior koos hij voor Katwijk en ASWH. Hugo Botermans is een targetman die makkelijk het net van de tegenstander weet te vinden. Ook hij zal iets gaan toevoegen aan de selectie van trainer Dennis Olman.

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder