Nieuwsflits Tweede Divisie

In de rubriek ‘Nieuwsflits’ brengt Haaglanden Voetbal periodiek ook info over clubs uit de Tweede Divisie waarin ook regioclub Scheveningen uitkomt.

Tekst: Peter Petit

Jerrel Hak (28) vertrekt na een paar maanden alweer bij Quick Boys, waar hij onlangs nog een tweejarig contract ondertekende, zo valt in het Leidsch Dagblad te lezen. Hak kiest voor een avontuur in België, waar hij op het tweede niveau gaat spelen voor Beerschot.

Vorige week debuteerde de geboren Hagenaar voor Quick Boys in de met 5-1 gewonnen wedstrijd tegen Scheveningen. Hak maakt gebruik van een clausule in zijn contract waarin stond dat bij eventuele interesse van een profclub hij zou kunnen overstappen. Hak kwam vorig seizoen nog uit voor Jong Sparta Rotterdam.

Daarvoor speelde de rechtsbuiten onder meer voor IJsselmeervogels en GVVV Unitas. Zijn nieuwe club, Koninklijke Beerschot uit Antwerpen, bijnaam ‘de Beren’ en spelend in het oude Olympisch Stadion, neemt momenteel een zesde positie op de ranglijst in de tweede klasse in, de achterstand op leider Lommel bedraagt zes punten.

Lees verder