Shona Shukrula en Franca Overtoom te gast bij FC ‘s-Gravenzande

Zowel Shona Shukrula als Franca Overtoom zijn landelijk bekend en zowel nationaal als internationaal actief als (assistent-)scheidsrechter. Shukrula onder meer in de vrouwen Eredivisie, Champions League voor vrouwen en Overtoom is actief geweest op het WK voor vrouwen 2023 tot en met de troostfinale.

Samen reizen zij Europa door als FIFA-internationals om interlands te leiden en dringen zij als arbiters steeds verder door in de mannenvoetbalwereld. Het vrouwenvoetbal groeit, kijk naar het WK vrouwen 2023. Maar ook bij FC ’s-Gravenzande zit de groei erin. Daarom heeft de club beiden uitgenodigd om een presentatie te komen geven over hun weg naar de top en hun ambities, met daarbij de hoogte- en dieptepunten. Daarnaast worden spelsituaties besproken. Kortom het belooft een leuke en inspirerende avond te worden.

Inspiratiebron

Nu al zijn Shona Shukrula en Franca Overtoom een inspiratiebron voor de jeugd. FC ’s-Gravenzande nodigt speelsters uit vrouwenelftallen, (club)scheidsrechters, geïnteresseerde leden van FC ’s Gravenzande en van verenigingen in FeVoWest-verband uit aanwezig te zijn in de bijeenkomst op woensdag 13 september in de kantine van de club op het sportpark Juliana. Inloop vanaf 19.30 uur, start om 20.00 uur. Een aanmelding via het emailadres wedstrijdzaken@fcsgravenzande.nl is wel vereist. En: Vol is Vol.

Lees verder