Warming-up Vierde Divisie: Dennis Olman (DSO): ,,Wij hadden minimaal twee punten moeten hebben”

DSO opende de competitie met twee nederlagen. In de eerste ronde verloor de debutant van Zwaluwen Vlaardingen en daarna bleek ook ASWH net te sterk. DSO moet nu de strijd aan binden met Sportclub Feyenoord, dat afgelopen weekend de volle buit pakte (1-3) bij FC ’s-Gravenzande.

Tekst: Roland van der Linden

DSO-trainer Dennis Olman (foto) kijkt tweeledig terug op de seizoensopening van zijn team. Beide duels werden met klein verschil verloren maar de Zoetermeerders bleken boven verwachting goed mee te kunnen met de gerenommeerde tegenstanders van hoog niveau. Olman: ,,Wij hadden nu gewoon minimaal twee punten moeten hebben uit deze wedstrijden en dat we nu met lege handen staan doet best pijn.”

Intensiteit

DSO is goed geïnformeerd over tegenstander Sportclub Feyenoord. Een tegenstander die tactisch goed is, maar ook altijd de druk van het moeten winnen met zich meedraagt. Zeker tegen een groentje als DSO, dat daar voordeel uit moet proberen te halen. Dennis Olman verwacht wederom een moeilijke wedstrijd met een hoge intensiteit. DSO moet gaan verrassen door ook te durven voetballen aan de bal. De Zoetermeerders zijn compleet op de ernstig geblesseerde Timo Reinhardt na, die voor het hele seizoen uitgeschakeld is.

Lees verder