Warming-up Vierde Divisie: Maurizio Ceccucci (Westlandia): ,,Nul uit twee is duidelijk niet de gewenste start”

Voor Westlandia is de competitie na twee duels nog geen hosanna. De formatie van trainer Maurizio Ceccucci (foto) staat nog op nul punten en wil dus zondag op sportpark Craeyenhout uit tegen HBS graag van die hatelijke nul afkomen.

Tekst: Ton Beije

In de laatste wedstrijd pakte op De Hoge Bomen het Ceccucci welbekende RKAVV de drie punten mee door met 1-3 te zegevieren. Ceccucci: ,,Thuis verliezen is nooit leuk, dus kijk er een klote gevoel op terug. Twee gespeeld nul punten is duidelijk niet de gewenste start.”

Zondag wacht de Naaldwijkers dus weer een derby, nu uit tegen HBS, dat wel zes uit drie wist te bereiken. HBS is voor voormalig RKAVV-trainer duidelijk geen onbekende ploeg. Ceccucci: ,,Nee geen onbekende, maar met de analyses van Corné van Doorn hebben we wekelijks een prima beeld van de tegenstander. Erg blij dat Corné dit doet voor Westlandia.”

Compleet

,,In een derby zegt het aantal punten niet altijd alles”, weet Ceccucci, ,,maar de intentie is altijd winnen, ongeacht de stand op de ranglijst. Laten we hopen dat er zondag ook veel publiek op de wedstrijd afkomt. Westlandia kan in ieder geval compleet aantreden.”

Lees verder