Beker Groep 3 poule 13-20: sv Madestein langs FC Vlotburg, doelpuntenfestijn bij DVV Delft tegen SEP

GSC ESDO kwam met een punt thuis van het uitduel bij Meerburg. Te Werve was duidelijk de sterkste in het duel met HDV. sv Madestein won het uitduel bij FC Vlotburg een ook SEP won in doelpuntrijk duel bij DVV Delft. sv Loosduinen schoof VCS eenvoudig aan de kant. Voorschoten’97 (zo) deed goede zaken bij LSVV’70.

Tekst: Roland van der Linden / Foto’s: Sabine van Oosten, Noud Elbers, Marcel Verstraten

Groep 3 Poule 13

Meerburg – GSC ESDO

GSC ESDO kwam tot twee keer toe op achterstand tegen Meerburg, maar was in beide gevallen in staat om de stand weer gelijk te trekken. Huciene Zeryouh en Redouan Tabelhajet scoorden namens GSC ESDO: 2-2.

Te Werve – HDV

In Rijswijk had HDV niet veel in te brengen tegen Te Werve. De formatie van trainer Huib van Oostrom Soede was met 5-1 de bovenliggende partij. Aan de kant van HDV was Sherreldsen Virginie trefzeker. Hij schoot uit de rebound een vrije trap van Aimen Mohammed binnen. (Foto’s: Noud Elbers)

Groep 3 Poule 15

FC Vlotbrug – sv Madestein

De ploeg trainer John de Wit boekte een mooie zege bij FC Vlotbrug. Het uitduel werd in een 1-2 overwinning omgezet. Emre en Zaid waren succesvol in de afwerking in de sportieve wedstrijd waarin geen kaart werd getrokken.

Groep 3 Poule 16

sv Loosduinen – VCS

De thuisploeg opende via Erdi Cinar al in de zesde minuut de score. Een kwartier later kreeg een speler van VCS kort naar elkaar twee gele kaarten en kon gaan douchen. Pas vlak voor de rust kon sv Loosduinen de 2-0 scoren. Nu was Bart Ruwaard trefzeker. In de tweede helft was het verzet van VCS gebroken. Door doelpunten van Tyrone Plas, Damian van der Horst, Erdi Cinar, Jimmy Versseput en Lucas Boekkamp werd de eindstand 7-0. (Foto’s: Marcel Verstraten)

DVV Delft – SEP

In een Delfts onderonsje was SEP in een doelpuntrijk duel stadsgenoot DVV Delft de baas. De thuisclub, dat in de vijfde klasse uitkomt, moest met een 4-8 nederlaag genoegen nemen. SEP had in de eerste speelronde verloren van sv Loosduinen met 4-1. Namens DVV Delft scoorden Duncan Pelle (2x), Jordi Ensing en Bob van Direl. Alperen Kocak van de thuisploeg moest met een rode kaart vroegtijdig naar de kant. (Foto’s: Sabine van Oosten)

Groep 3 Poule 20

LSVV’70 – Voorschoten97 (zo)

Na de zege op Roodenburg was Voorschoten’97 ook te sterk voor LSVV’70. De Leidse studenten werden op een 1-3 nederlaag getrakteerd.