Beker Groep 1 poule 3-4: Oliveo houdt kans, voor sv Den Hoorn bekeravontuur voorbij

In Groep 1 poule 3 deed Oliveo het zeker niet slecht. Valken’68 is altijd een moeilijke tegenstander op eigen veld. Het werd een gelijkspel: 1-1. In poule 4 viel het doek voor sv Den Hoorn. Een tweede nederlaag (nu bij HBSS) betekent uitschakeling voor sv Den Hoorn.

Tekst: Hans Kulk

Groep 1 poule 3

Valken’68 – Oliveo

In Valkenburg (ZH) eindigde het bekerduel tussen Valken’68 en Oliveo in een 1-1 gelijkspel, waardoor beide clubs nog kans maken op de volgende ronde. Voor de ploeg uit Pijnacker scoorde Noah Boer (foto). Diezelfde speler had in de slotminuut ook nog de 1-2 op zijn schoen, maar zijn schot ging via de paal voorlangs. Ook Kagia kan, naast de bijna zekere poulewinnaar Jodan Boys, nog doorgaan in de bekerstrijd.

Groep 1 poule 4

HBSS – sv Den Hoorn

Voor sv Den Hoorn zit het bekertoernooi er al na twee duels op. Na de 3-1 thuisnederlaag tegen Heinenoord werd er ook in Schiedam van HBSS verloren: 1-0. Voor Nick van den Bos, hij vervangt voorlopig de ‘op rust’ gezette Robin Knoester, is het duel met SHO, komend weekend slechts voor de statistieken. Op 23 september opent sv Den Hoorn de competitie met een thuisduel tegen Wippolder.

Lees verder