O23 3D/3E: Verburch houdt FC Skillz op gelijkspel, ook FC Zoetermeer in evenwicht

FC Skillz kwam tegen Verburch niet verder dan een gelijkspel. HVV trof Rijnsburgse Boys en verloor het doelpuntrijke duel met klein verschil. Wilhelmus kreeg een flink pak slaag van VVSB. Ook RKDEO moest de winst laten aan de tegenstander. FC Zoetermeer speelde gelijk tegen Sparta.

O23 3e divisie D

Verburch O23 – FC Skillz O23

In Poeldijk was degradant FC Skillz niet in staat om de tweede overwinning bij te schrijven. Na tien minuten spelen kwam de equipe van trainer Ryan van Deutekom op een 0-1 voorsprong door een treffer van Efe Biyik op aangeven van Dylano van den Barsselaar. Twee minuten later zorgde Yyarno Houtenbos voor de gelijkmaker, waarna Jontje Kastaneer voor de 1-2 tekende. Pas in de zeventigste minuut werd er weer gescoord. Nu was het Kevin Adebesin (foto), die een bal van Yusuf Yildiz in de touwen werkte. In de 75e en 76e minuut kwam de thuisclub op gelijke hoogte. Uit een strafschop was Daniël Verseput verantwoordelijk voor de 2-3 en daarna was Verseput opnieuw trefzeker en bepaalde de eindstand op 3-3.

Rijnsburgse Boys O23 – HVV O23

HVV maakte het het sterke Rijnsburgse Boys knap lastig, maar moest uiteindelijk het hoofd buigen. De thuisploeg nam een 2-0 voorsprong, maar zag de ploeg van trainer Rahid Oemed terug in het duel komen door treffers van Senoit Tjapwarda en Jeroen Sandell. De ploeg uit de Bollenstreek liep daarna weer weg naar een 4-2 stand. HVV kon via Casper McLean nog wel terugkomen tot 4-3, maar daar bleef het bij.

VVSB O23 – Wilhelmus  O23

In Noordwijkerhout kon Wilhemus O23 geen indruk achterlaten. De Wespen kregen met 7-0 klop van VVSB. De bezoekers moesten het doen zonder trainer Ari Nsiku, die besloten heeft te stoppen bij Wilhelmus.

FC ’s Gravenzande O23 – TAC’90 O23

TAC’90 O23 kwam voor dit duel niet opdagen.

O23 3e divisie E

FC Zoetermeer  O23 – Sparta (av) O23

Het duel tegen de Rotterdammers eindigde in een 1-1 gelijkspel. In Rokkeveen werden beide treffers in de eerste helft gescoord. Fabian Slingerland nam de treffer van de Zoetermeerders voor zijn rekening: 1-1.

RKDEO  O23 – Alexandria’66

Op eigen veld kregen de Nootdorpers klop van Alexandria’66. De Rotterdammers stapten met een 1-4 overwinning van het veld.