Beker Vrouwen Groep 2 Poule 1: Den Hoorn grijpt tweede zege ten koste van Taurus

Op het Sportpark van de TU Delft bonden de studenten van Taurus de strijd aan met sv Den Hoorn. Beide teams komen uit in de derde klasse. sv Den Hoorn bleek de betere ploeg en stapte met een 0-3 overwinning van het veld.

Tot aan het rustsignaal hielden beide teams elkaar in evenwicht en bleven de toeschouwers verstoken van doelpunten. Acht minuten in de tweede helft kon sv Den Hoorn de score openen. Een bal van Desirée van der Linden werd door Nienke van der Mispel goed afgerond. De 0-1 leek ook de einduitslag te worden.

In de slotfase sloeg de ploeg van het trainersduo Mitchel Schulte en Tom van Dijk (foto) toch nog twee keer toe. In de slotminuut stelde Berber Planken Ashely Sintniklaas in staat om de 0-2 aan te tekenen en drie minuten in de blessuretijd scoorde Van der Mispel haar tweede treffer nu op aangeven van Sibel Tezkan: 0-3.