O23: FC Zoetermeer onderuit in doelpuntenfestijn, bekernederlaag DSVP

In de 3e divisie moest FC Zoetermeer haar meerdere erkennen in BVCB. Door de nederlaag zakte de equipe van trainer Ferdy Macnack (foto) naar de vijfde plaats. In het bekertoernooi was DSVP niet opgewassen tegen TOGB.

O23 3e divisie E

BVCB O23 – FC Zoetermeer O23

In het uitduel bij BVCB kende FC Zoetermeer een rampzalige start en keek binnen tien minuten tegen een 3-0 achterstand aan. Bij rust was de score opgelopen naar 5-0. In de tweede helft herpakten de bezoekers zich, maar konden een nederlaag niet meer voorkomen. Na de 5-1 van Björn Heijst kwam BVCB nog op 6-1. Daarna brachten Björn Heijst (2x) en Olaf Schrijver de stand nog op 6-4.

Beker O23 1e ronde

TOGB O23 – DSVP O23

Voor DSVP O23 eindigde het bekertoernooi in de eerste ronde. Het uitduel bij TOGB ging met 4-1 verloren.