2D: Vitesse speelt in restant wedstrijd gelijk tegen CION

De wedstrijd tussen Vitesse Delft en CION is in een gelijkspel geëindigd. Nadat de confrontatie twee weken geleden werd gestaakt door een blessure van de scheidsrechter, moesten er nog 35 minuten worden gespeeld. Vitesse Delft wist de achterstand weg te werken en een gelijkspel te behalen. De wedstrijd eindigde zodoende in een 1-1 gelijkspel.

Tekst: Harold Koster      |      Foto’s: Rob Römer & Moshe Amsalem

CION begon de hervatting met een voorsprong van 0-1. Vanwege het weer werd het restant niet op het hoofdveld, maar op het kunstgras van veld 2 afgewerkt. De wind was rijkelijk op het sportpark aanwezig, maar toch begon Vitesse Delft goed aan de hervatting. Dat leverde geen grote kansen op, terwijl CION in de zeventigste minuut uit een corner wel gevaarlijk werd. (Foto’s onder: Rob Römer)

Vijf minuten later greep Vitesse-trainer Ronald Hes in, door aanvallend te wisselen. Toch was het een verdediger, die succesvol was. Een schot van linksback Hamza El Kaddouri werd van richting veranderd en leverde in de achtenzeventigste minuut de verlossende gelijkmaker op: 1-1.

In de slotfase kon het alle kanten op, maar CION kreeg de beste kans. Tot twee keer toe wist Levie Schut echter verdedigend redding te brengen. Zodoende eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. (Foto’s onder: Moshe Amsalem)

Lees verder