Warming-up 4e Divisie B: Maurizio Ceccucci (Westlandia): ,,Mijn ploeg kan voor verrassing zorgen”

Westlandia dacht vorig weekend de volle buiten mee te nemen bij Heerjansdam. Maar de hekkensluiter kwam in de extra tijd toch nog langszij en moesten de Naaldwijkers met die 2-2 uitslag huiswaarts keren. Zaterdag wacht een zware klip om te omzeilen, want koploper ASWH komt op bezoek op sportpark De Hoge Bomen.

Tekst: Ton Beije

Natuurlijk overheerste na het duel tegen Heerjansdam teleurstelling. Hoe kijkt trainer Maurizio Ceccucci (foto) terug op die wedstrijd? ,,Met een dubbel gevoel. De eerste helft hebben wij een zeer matige wedstrijd gespeeld, de tweede helft hebben wij het goed gedaan. Dan is het zuur dat we in de 93e minuut uit een corner de gelijkmaker om de oren krijgen.” Bij winst had Westlandia aangesloten bij de middenmoot, dan is een puntenverlies bij de hekkensluiter geen geweldig resultaat.

Koploper

Zaterdag dus de koploper op bezoek. ASWH heeft zeven punten meer dan nummer twee Zwaluwen, dat nog wel een duel meer te spelen heeft. Maar toch, de overmacht van ASWH lijkt groot. Is Westlandia in staat om voor een verrassing te zorgen? Maurizio Ceccucci: ,,Indien wij het niveau halen van de tweede helft van afgelopen week bij Heerjansdam wel.” ASWH, dat tot nu toe maar zeven treffers tegen kreeg, heeft geen geheimen voor de technische staf van Westlandia. ,,Corné (van Doorn – red.) heeft zijn uitgebreide analyse aangeleverd en er zit een tweetal spelers in het team waar ik eerder mee gewerkt heb, dus we weten het één en ander van ASWH. Het is een goede ploeg, die zeer gedisciplineerd en organisatorisch speelt. Ze staan niet voor niets boven aan. Het wordt een zware pot.”

Westlandia kan in ieder geval met een fitte selectie aantreden tegen de lijstaanvoerder.

Lees verder