Warming-up 4C (zat/zon): ODB en GDA kunnen punten goed gebruiken

ODB en GDA hopen op de drie punten dit weekend. SVH en sv Houtwijk hebben wat goed te maken na afgelopen speelronde. Kunnen sv Madestein en Quick dit weekend voor een verrassing zorgen? Op papier wacht er een gemakkelijk wedstrijd voor de zondagtak van Voorschoten’97.

Tekst: Jay Jay de Vos van Steenwijk

4e klasse C (zat)

In de vierde klasse C staan er vier wedstrijden op het programma dit weekend. Op Sportpark Albarda wacht de ontmoeting tussen ODB en hekkensluiter sv Madestein. Op papier lijkt dat een simpele wedstrijd voor de thuisploeg, maar wie weet zorgt sv Madestein voor een verrassing? sv Erasmus ‘reist af’ naar sv Zuid West. Na de monsterscore van vorige week hoopt de ploeg van trainer Patrick Vink de winstreeks voort te zetten. Dan staan er nog twee latere wedstrijd op het programma. Een van die twee wedstrijden is die tussen SVH en sv Houtwijk. Na de nederlagen van afgelopen speelronde zijn beide teams erop gebrand om te winnen. GDA mag rond etenstijd op bezoek bij de zaterdagploeg van Quick op Nieuw Hanenburg. GDA wil de aansluiting met de top behouden en daarvoor moet de ploeg van trainer Robin den Dulk (foto) wel de volle buit binnenhalen. Quick daarentegen hoopt op de tweede thuiszege van dit seizoen.

Programma

sv Zuid West – sv Erasmus
ODB – sv Madestein
SVH – sv Houtwijk
Quick (H) – GDA

4e klasse C (zon)

De zondagtak van Voorschoten’97 ontvangt zondag hekkensluiter Onze Gezellen. Na het gelijkspel in de afgelopen speelronde verwacht de ploeg van trainer Denis Luhulima op sportpark Adegeest de punten te pakken.

Programma

Voorschoten’97 – Onze Gezellen

Lees verder