Warming-up 3B: Mooie clash tussen topploegen KMD en Schipluiden

In de negende ronde azen negen clubs op de hoogste positie. Lijstaanvoerder Graaf Willem II VAC reist naar Pijnacker om laagvlieger DSVP te bestrijden. Achter de koploper gaan KMD en Schipluiden de strijd met elkaar aan. Wilhelmus wil haar goede reeks voortzetten in de strijd met Concordia.

Tekst: Roland van der Linden

DSVP kan de punten hard gebruiken om uit de gevarenzone te komen. De ploeg van trainer Alex van der Harst moet het opnemen tegen Graaf Willem II VAC, dat de ranglijst aanvoert. Achter de bewoners van de Roggewoning staan de ploegen te dringen om de kop over te nemen.

Topduel

Schipluiden heeft net als Graaf Willem II VAC zestien punten. De equipe van trainer Jeroen Hoefnagel speelt een topduel tegen streekgenoot KMD, dat de derde plaats in handen heeft. Een belooft een spannend duel te worden in Wateringen, waar trainer Dennis Roerade (foto) de scepter zwaait bij KMD. Wilhelmus heeft de weg omhoog ook gevonden en mag nu de strijd aan gaan met Concordia. De ploeg uit Delft wil proberen de middenmoot te bereiken, dus zal het de punten niet cadeau geven.

Kansrijk

Ook PGS/VOGEL zal zich kansrijk achten om nog enkele plaatsen te stijgen. De Haagse ploeg gaat langs bij rode lantaarndrager Ariston’80. De studenten konden pas één overwinning noteren. Dit geldt ook voor Blauw-Zwart, dat tegen mede laagvlieger DWO speelt. Het duel wordt gespeeld in Zoetermeer. Duindorp sv mag proberen om Full Speed aan de zegekar te binden.

 

Lees verder