HAAGLANDEN VOETBAL LANGS DE LIJN

Dit weekend weer een volle competitieronde in het betaald- en amateurvoetbal. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs weer op de voet en zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf of besteden wij ruim aandacht aan speciale duels.

VRIJDAG

FC Dordrecht – ADO Den Haag en ADO Den Haag Vrouwen – Excelsior Rotterdam

ZATERDAG

Scheveningen-FC Lisse, Kloetinge-Quick, TOGB-SteDoCo, Capelle-RKAVV, DSO-Nieuwenhoorn, FC ’s-Gravenzande-LRC Leerdam, HBS-RVVH, Die Haghe-Voorschoten’97, sv Nootdorp-LFC, RKDEO-VELO, FC Skillz-Forum Sport, RCL-SVC’08, UVS-VUC, Foreholte-HVV, Verburch-sc Monster, Vitesse Delft-Berkel, KMD-Schipluiden, Lyra-CWO, Quick (za)-GDA, SEV-Quintus, Maasdijk-SEP, DHL-FC Zoetermeer en WIK-HPSV.

ZONDAG

sv Den Hoorn-TAC’90

MAANDAG

ADO Den Haag-Jong FC Utrecht

In totaal weer 27 (!) wedstrijden, waar Haaglanden Voetbal acte de presence geeft. Dat betekent, dat wij uitgebreid aandacht schenken aan bovengenoemde wedstrijden. Maar ook een overzicht (en uitslagen) van alle andere oefenduels. De tussenstanden zijn – voor zover mogelijk – zaterdag- en zondagmiddag vanaf 14.00 uur in te zien in onze LiveScores.

Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Geen ander medium brengt zoveel informatie over het regionale amateurvoetbal met eigen materiaal!

Lees verder