3D: Nederlagen voor HVC’10 en Naaldwijk, Lyra en MVV’27 spelen gelijk

De regioteams in 3D konden de winst niet pakken en moesten dus pas op de plaats maken. HVC’10 ging verrassend onderuit tegen Victoria’04 en Naaldwijk moest de winst laten aan lijstaanvoerder Excelsior’20. Lyra moest genoegen nemen met een gelijkspel tegen CWO en ook MVV’27 hield een punt over aan haar duel

Tekst: Roland van der Linden        |      Foto’s: Hans Wüstefeld

Victoria’04 – HVC’10

HVC’10 verzuimde om naar de tweede plaats te klimmen. De ploeg uit Hoek van Holland verloor in Schiedam met 2-0 van Victoria’04. Rilligio Ramsubungh schoot de thuisploeg in de 51e minuut naar een 1-0 voorsprong. Iets meer dan een kwartier later zorgde Roy Meerten voor de 2-0. De arbiter negeerde het appel voor buitenspel van de bezoekers. HVC’10 bezet na de nederlaag nu de vijfde plaats.

Excelsior’20 – Naaldwijk

Naaldwijk moest zich ook gewonnen geven in Schiedam. De eerste kans die Excelsior’20 kreeg leverde meteen een treffer op. Naaldwijk kreeg daarna een aantal kansen om te scoren, maar het was de thuisploeg die een tweede treffer produceerde. In de tweede helft knokte Naaldwijk zich terug in het duel dankzij een treffer van Tim van der Wel, maar kwam niet verder dan de 2-1.

Lyra – CWO

De toeschouwers in De Lier bleven verstoken van doelpunten. Lyra en CWO bleven door het gelijke spel in de middenmoot steken en konden niet aanhaken bij de subtop.

Rozenburg – MVV’27

Na de eerste helft leek MVV’27 nog af te stevenen op een goed resultaat. Tien minuten voor het rustsignaal bracht Jesper Baak de ploeg van trainer Hakan Copur op een 0-1 voorsprong. Halverwege de tweede helft kwam Rozenburg langszij. De 1-1 was uiteindelijk ook de eindstand.