2C: Lodewijk Dekker kan tot drie keer toe achterstand voor HVV ongedaan maken

In Voorhout moest HVV het opnemen tegen Foreholte. De thuisploeg had net als de formatie van trainer Mike de Geer uit acht wedstrijden twaalf punten verzameld. Foreholte nam tot drie keer toe een voorsprong, maar HVV toonde veerkracht en trok de stand iedere keer weer gelijk.

Tekst: Roland van der Linden              |      Foto’s: Patrick Gorlee

In de twintigste minuut kwam Foreholte tegen de verhouding in op een 1-0 voorsprong dankzij een doelpunt van Tom Noordermeer. HVV was de betere ploeg, maar maakte de kansen niet af. In de tweede helft kwam HVV op gelijke hoogte door een lob over de keeper heen van Lodewijk Dekker, maar was het daarna Foreholte dat opnieuw een voorsprong nam: 2-1. Dekker was ook verantwoordelijk voor de 2-2 na een pass van Boris Gorlee.

Weer was het de thuisploeg die de leiding nam in het duel. Een voorzet van de linkerkant werd door de Voorhouters strak bij de tweede paal ingeschoten: 3-2. HVV gaf niet op en kwam opnieuw langszij. Lodewijk Dekker werd de held van de middag nadat zijn derde treffer liet noteren. Dekker kopte een bal Gorlee in de verre hoek: 3-3.