Jongste team van RVC Celeritas auti-voetbalfamilie speelt eerste wedstrijd

Celeritas autivoetbal-afdeling zit duidelijk in de lift en dat valt meerdere verenigingen op. Afgelopen zaterdag was RVC Celeritas uitgenodigd door de vv Noordwijk waar beide verenigingen de aftrap namen om daarmee de weg te openen naar competitievoetbal voor de allerjongste telgen van de auti-voetbalfamilie.

Tekst: Peter Petit

Het werd werkelijk een prachtige wedstrijd voor de spelertjes en hun ouders, waar de groep van RVC Celeritas duidelijk er beter op voorbereid was hoe voetbal gespeeld moet worden. De wedstrijd eindigde met een prachtige 2-6 overwinning voor RVC Celeritas en beide verenigingen waren erg blij met deze eerste ontmoeting.

Er mag wel bij gezegd worden, dat er een paar grotere jongens bij RVC Celeritas mee moesten spelen om het team dit keer compleet te maken. Een compliment dat deze jongens slechts dienend speelden en alles gunden aan hun kleinere teamgenoten en tegenstanders. Een voorbeeld voor velen. Ook bij deze jongste auti-groep heeft RVC Celeritas natuurlijk nog een leuk plekje vrij voor jongens of meisjes. Wacht dan ook niet langer en stuur een berichtje naar info@rvcceleritas.nl, geef uw zoontje en/of dochtertje op om eens een paar gratis proeftrainingen mee te doen en men zal zien, dat ze het geweldig naar hun zin krijgen bij RVC Celeritas en dat het zo ontzettend zal gaan bijdragen aan hun sociale leven.

Lees verder