4C/O23 4I: Winst voor DUNO 1, HMSH O23 veel te sterk voor DUNO O23

In 4C versloeg DUNO op De Haagse Dynamiek GSC ESDO en klom door de winst naar de tweede plaats achter ODB. De O23 van DUNO was minder fortuinlijk. De hekkensluiter ging hard onderuit bij HMSH.

4e klasse C

DUNO – GSC ESDO

De thuisspelende formatie van trainer Kenneth Lamens (foto) nam al in de vierde minuut de leiding in het duel met GSC ESDO. Een voorzet van Calvin Bakker werd binnengekopt door Youssef Talhaoui. Pas halverwege de tweede helft kon DUNO de winst veiligstellen. Een breedtebal van de ingevallen Jimmy Kipp werd door Calvin Bakker van afstand binnengeschoten, waardoor de eindstand 2-0 werd.

O23 4e divisie I

HMSH O23 – DUNO O23

Het duel tussen de staartploegen was tot aan de rust nog spannend. HMSH ging met een 2-1 voorsprong aan de thee. In de tweede helft kon HMSH nog vijf keer het net winden. DUNO kon daar maar één treffer tegenoverstellen. Namens HMSH was Yassine Zazoutti de gevierde man met drie treffers. Imad Berray, Yoel Abrhama (2x) en Mert Niyazi waren ook nog trefzeker voor de thuisploeg. Hamza Kocaaga en Ibrahim Hussein waren scherp in de afwerking voor DUNO.