Warming-up 5A/5C: Quick Steps moet voor volle buit gaan in uitduel bij RAS

De ogen in de vijfde klasse zullen gericht zijn op het topduel tussen RAS en Quick Steps aan de Albardastraat. Koploper RAS heeft drie punten voorsprong op de tegenstander, dus is het voor het Quick Steps van trainer Ronald Freen (foto) van het grootste belang om het duel winnend af te sluiten.

Tekst: Roland van der Linden

5e klasse A

Voor DVV Delft ligt er een uitstekende kans om de eerste zege van het seizoen binnen te halen. In Schiedam is SVV de tegenstander. SVV  boekte dit seizoen één overwinning en heeft twee punten meer dan de Delftenaren. SVO Buytenpark zal haar handen vol krijgen aan het sterke Kickers’69. Voor DVC liggen er wel kansen op een goed resultaat tegen middenmoter Bernardus.

Programma

SVO Buytenpark – Kickers’69
Bernardus – DVC
SVV – DVV Delft

5e klasse C

Semper Altius volgt topploegen RAS en Quick Steps op gepaste afstand. Een overwinning op REMO zou de Rijswijkse formatie van trainer Eki Korte weer dichterbij kunnen brengen. VCS, dat de vierde plaats in handen heeft, gaat de strijd met laagvlieger De Ster. WIK brengt een bezoek aan Haagse Hout en HPSV is gastheer voor Wanica Star. HDV draait goed mee in de middenmoot en kan haar positie nog verder versterken met een overwinning op hekkensluiter Toofan.

Programma

VCS – De Ster
HDV – Toofan
HPSV – Wanica Star
REMO – Semper Altius
RAS – Quick Steps
Haagse Hout – WIK

 

 

 

 

 

 

Lees verder