Warming-up 4C (zat/zon): GDA tegen ODB betekent topper op sportpark Madestein

GDA en ODB staan dit weekend tegenover elkaar. sv Houtwijk en GSC ESDO moeten punten pakken om mee te blijven doen in de top. Quick (H) hoopt na de verrassing van afgelopen weekend opnieuw te stunten tegen sv Loosduinen. Voorschoten’97 reist in 4C op zondag af naar Amsterdam.

Tekst: Jay Jay de Vos van Steenwijk

4e klasse C (zat)

In de vierde klasse C staat de topper tussen GDA en ODB op het programma. De ploeg van Patrick Demmers (foto) staat momenteel bovenaan en GDA kan dit weekend weer de koppositie overnemen. Wel kampen beide teams met blessures en/of afwezigen. sv Zuid West speelt dit weekend op sportpark Rijnveld tegen sv Houtwijk. De thuisploeg won afgelopen speelronde moeizaam van SVH en hoopt in sv Zuid West een makkelijkere tegenstander te treffen. GSC ESDO speelde dinsdag de inhaalwedstrijd tegen DUNO, die eindigde in een 2-0 overwinning voor het team van trainer Kenneth Lamens.

Verrassing

Zaterdag speelt GSC ESDO tegen sv Madestein en hoopt dan wel de overwinning binnen te slepen. DUNO, de ploeg van Lamens, heeft na dinsdag de tweede plaats te pakken en is niet van plan om punten te verliezen tegen sv Erasmus dit weekend. Quick (H) speelde afgelopen speelronde gelijk tegen titelfavoriet GDA. Dit weekend mag sv Loosduinen op bezoek op sportpark Nieuw Hanenburg, waar Quick (H) wederom voor een verrassing hoopt te zorgen.

Programma

GDA – ODB
sv Houtwijk – sv Zuid West
sv Madestein – GSC ESDO
sv Erasmus – DUNO
Quick (H) – Loosduinen

4e klasse C (zon)

Voorschoten’97 mag deze zondag afreizen naar Amsterdam. Op sportpark De Eendracht wacht tegenstander Nieuw West United SV op de Voorschotenaren. Beide ploegen speelde afgelopen speelronde gelijk en zijn dus nu gebrand om de volle buit te pakken. Blijven de punten in Amsterdam of gaan ze mee naar Voorschoten?

 Programma

Nieuw West United SV – Voorschoten’97

Lees verder