Ronald Hes keert terug als hoofdtrainer bij sv Den Hoorn

sv Den Hoorn heeft zich verzekerd van de terugkeer van een oude bekende bij de club. Ronald Hes (foto) wordt met ingang van seizoen 2024-2025 de nieuwe hooftrainer bij de club uit Midden Delfland.

Ronald Hes promoveerde eerder in twee jaar tijd met sv Den Hoorn naar de eerste klasse. In het daaropvolgende seizoen werd het team knap vijfde op de ranglijst, voordat Hes in 2019 de club verliet om zijn trainer/coach UEFA A-diploma te gaan halen. Hes is momenteel in zijn derde seizoen bezig als hoofdtrainer van Vitesse Delft en heeft daarvoor twee seizoenen het eerste elftal van Wippolder getraind.

Vanaf het nieuwe seizoen zal Ronald Hes de leiding van het eerste elftal van sv Den Hoorn op zich nemen. De club is in het huidige seizoen gestart met Robin Knoester als hoofdtrainer, die helaas wegens zijn gezondheid al na twee maanden heeft moeten bedanken. Hierna zijn – clubman en trainer van het O23-team – Nick van den Bos als hoofdtrainer en assistent John de Letter tot het eind van het seizoen 2023-2024 verantwoordelijk voor het eerste elftal van de seniorenselectie.

Lees verder