Warming-up 3e Divisie B: Belangen groot bij duel tussen sv Meerssen en TOGB

Voor Derde Divisionist TOGB staat komend weekend de uitbeurt bij sv Meersen gepland. De selectie en staf van TOGB weten dat er een lange busreis voorafgaat aan het treffen in Limburg. Feit vooraf is dat het duel gespeeld zal worden onder koude weersomstandigheden, waarbij de voorspellingen winterse neerslag niet uitsluiten.

Tekst: Ron Fruining

Voor de winterstop komt TOGB nog driemaal in actie voor de competitie. Komende speelronde sv Meersen, vervolgens thuis tegen Barendrecht en tenslotte gaat TOGB op bezoek bij Blauw/Geel. Ook speelt het team van Jonk voor de Voetbal Rijnmond Cup tegen Vierde Divisionist Capelle. Met een bijna complete selectie heeft de technische staf van TOGB, de afgelopen week weer hard gewerkt om de leermomenten uit de verloren wedstijd tegen koploper SteDoCo, in de toekomst te kunnen voorkomen.

Kevin Hofland

In Limburg zal TOGB er alles aan gelegen zijn om de drie punten te pakken na de mindere resultaten in de laatste wedstrijden. Waar TOGB de afgelopen drie wedstrijden drie punten pakte, was het team van Kevin Hofland (foto) met vier punten net iets succesvoller. Hofland nam, na de matige start van de formatie uit Meerssen, de scepter over van Danny Volkers. SV Meerssen-coach Hofland, die eerder in zijn carrière als trainer Fortuna Sittard terug naar de Eredivisie loodste, tekende tot het einde van het seizoen bij de Limburgse formatie en verwacht dat zijn ploeg de punten in eigen huis zal houden.

Belangen

De belangen voor beide elftallen zijn groot voorafgaand aan het duel op Sportpark Marsana. TOGB wil haar positie in de middenmoot, waar momenteel plek negen wordt ingenomen, behouden en graag verstevigen. Gastheer sv Meerssen staat net boven de gevarenzone van de nacompetitie en wil graag omhoog. Het gat tussen sv Meerssen en TOGB op de ranglijst is zeven punten in het voordeel van TOGB.

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder