3B: Dikke winst voor HMSH op Full Speed, Laakkwartier verslikt zich in DSVP

HMSH was oppermachtig in het duel met Full Speed en boekte een ruime overwinning. Laakkwartier liet de kans glippen om de tweede plaats in te nemen. DSVP was in Den Haag de sterkste ploeg. Concordia kwam een 2-2 gelijkspel overeen met Duindorp SV.

Tekst: Roland van der Linden         |     Foto’s: Rob Römer

Full Speed – HMSH

Al na twaalf minuten spelen kwam HMSH op voorsprong dankzij een doelpunt van Rodensio Frederik. Nog voor de theepauze kwam de 0-2 op het scorebord. Isaiah Frederik was verantwoordelijk voor de tweede treffer. Na de rust kon HMSH de score verdubbelen. Na de 0-3 van Hamza Chikhi nam Joni Mateus de 0-4 eindstand voor zijn rekening.

Laakkwartier – DSVP

In het eerste bedrijf waren er kansjes over en weer, maar bleven treffers uit. Een kwartier na de hervatting kwam DSVP op 0-1 door een treffer van Rick de Bruijn. Laakkwartier was niet bij machte om de wedstrijd nog een andere wending te geven. Door een treffer van Eduard Jones eindigde de wedstrijd in 2-0.

Concordia – Duindorp sv

De bezoekers namen een vroege voorsprong dankzij een doelpunt van Mitchell Verbrugge in de derde minuut. De 0-1 stand bleef tot aan de rust op het scorebord staan ondanks een overwicht van Concordia. Diep in de tweede helft kon de ploeg van trainer Wesley Zandstra de gelijkmaker produceren. Tijs Sneek zorgde voor de verdiende 1-1. Duindorp sv kwam kort daarna op 1-2. In de 87e minuut was Milan van der Pol trefzeker. Het was niet voldoende voor de winst. In de slotminuut kreeg Concordia een strafschop en die werd benut door Rens Sandell: 2-2.