1C: sv Den Hoorn pakt drie belangrijke punten in duel met LFC

In Leiden leverde sv Den Hoorn een prima prestatie door het uitduel bij LFC met een overwinning af te sluiten. De ploeg van trainer Nick van den Bos (foto) sprokkelde kostbare punten bijeen om van de onderste plaatsen weg te komen.

sv Den Hoorn speelde prima voetbal in de eerste helft en kwam door een treffer van Remo de Vroege op een 0-1 voorsprong. Deze stand bleef tot aan de rust op het scorebord staan. In de tweede helft kwam er geen verandering meer in de score, waardoor sv Den Hoorn met een terechte overwinning aan de haal ging.

Door de 0-1 zege klom sv Den Hoorn naar de negende plaats op de ranglijst. De verschillen zijn nog klein in deze klasse, waardoor de kansen om in korte tijd te stijgen of dalen groot zijn.