4e divisie B: DSO laat voorsprong uit vingers glippen

In Leerdam speelde DSO een prima eerste helft en nam een 0-2 voorsprong, Na de hervatting leek er geen vuiltje aan de lucht tot de thuisploeg halverwege een strafschop kreeg. Dit gaf LRC Leerdam vleugels en greep alsnog de overwinning.

DSO speelde een fantastische eerste helft tegen LRC Leerdam en nam een terechte 0-2 voorsprong. Een aanval over veel schijven werd goed afgerond door Daley Windhorst (foto). Een tweede goede aanval leverde een treffer van Faissal Zefri op: 0-2. De score had hoger kunnen uitvallen als Radjiv Wentholt een goede kans had kunnen verzilveren. LRC Leerdam had tot aan de rust nog geen kans weten te creëren.

Strafschop

Na de doelwisseling was DSO nog steeds de bovenliggende partij. Halverwege de tweede helft werd een overtreding op een DSO-speler niet bestraft, maar kreeg LRC Leerdam meteen daarna een strafschop. De penalty werd benut en leverde de 1-2 op. LRC Leerdam kreeg daarna nog twee goede kansen om te scoren en die werden ook benut: 3-2.