vv Schipluiden en Jeroen Hoefnagel verlengen contract

Jeroen Hoefnagel (foto) blijft langer als trainer verbonden aan vv Schipluiden. Het bestuur en Jeroen Hoefnagel hebben besloten het lopende contract met een jaar te verlengen. De trainer is aan zijn eerste seizoen bezig en heeft het erg naar zijn zin bij de geel-blauwe brigade. Het goede gevoel is wederzijds, spelers en technische commissie zijn erg positief over de samenwerking. Alle reden dus om op de ingeslagen weg door te gaan.

Jeroen Hoefnagel: ,,Ik ben erg blij met het vertrouwen. Schipluiden is een geweldige club met een eigen identiteit, met een duidelijke organisatie en structuur. Een club die ook volop in ontwikkeling is. Er is sprake van een ideaal werkklimaat voor een trainer; de technische staf is inhoudelijk sterk, de accommodatie is top en alle enthousiaste vrijwilligers van de club maken het helemaal af.”

Stap voor stap

,,We staan nog maar aan het begin van een mooi traject waarbij we de teamontwikkeling stap voor stap willen verbeteren”, gaat Hoefnagel verder. ,,We hebben een duidelijke visie en weten precies waar wij naar toe willen met deze talentvolle selectie. Ik kan hier werken met een mix van gretige eigen jeugdspelers en belangrijke routiniers en heb als doel spelers wekelijks beter te maken, om als team optimaal te kunnen functioneren. Het is mooi om te zien dat er zoveel progressie wordt geboekt. Ik kan niet wachten om de volgende stappen te zetten.”

Het eerste elftal staat momenteel op een keurige derde plek in de derde klasse B op vier punten achter koploper Graaf Willem II VAC.

Lees verder