sv Houtwijk benoemt Kees Dieke tot Erelid

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van sv Houtwijk is Kees Dieke benoemd tot erelid van de club. Dieke was afgelopen woensdag nog te gast in ons TV-programma Haaglanden Voetbal Midweeks.

Kees Dieke is geen bestuurder (“al dat vergaderen is niets voor mij”, liet hij eerder aan HV weten),maar wel een doener, al tientallen jaren actief als vrijwilliger voor de club. Ooit is hij begonnen bij SVPTT en via PEC Den Haag nu alweer tien jaar actief onder de vlag van sv Houtwijk.

Kees Dieke heeft ‘als man de club’ talrijke functies vervuld, zoals de kantine-exploitatie, de inkoop waarbij zijn onderhandelingsvaardigheden goed van pas kwamen, onderhoudswerkzaamheden en selectiezaken.

Kees Dieke wordt toegesproken door vriend John Tiemens

Dieke heeft in al die jaren ook een groot netwerk binnen het Haagse voetbal opgebouwd, waar de club dankbaar gebruik van heeft gemaakt. Onlangs heeft hij aangegeven aan het eind van dit seizoen te stoppen met zijn huidige functie als selectiemanager. Hij blijft gelukkig wel beschikbaar als adviseur en voor noodzakelijk kluswerk.

Voor het bestuur een mooi moment om aan de leden voor te stellen om Kees Dieke te benoemen tot Erelid van sv Houtwijk. De aanwezige leden op de ALV stemden hier unaniem en van harte mee in. Op de ‘kopfoto’ Kees Dieke met John Tiemens en voorzitter Ed Jacobs.

Lees verder