Warming-up 5A/5C: Mooie derby in Haagse Zuiderpark, RAS naar De Ster

In 5A nemen regiogenoten DVC en SVO Buytenpark het tegen elkaar op in Delft. Koploper RAS (5C) mag op bezoek bij laagvlieger De Ster. Achtervolger Quick Steps is gastheer voor REMO. In het Zuiderpark staan buren WIK en HDV tegenover elkaar in het strijdperk.

Tekst: Roland van der Linden

5e klasse A

DVV Delft krijgt het in de laatste speelronde aan de stok met het sterke LSVV’70. De hekkensluiter zal de schade zo beperkt mogelijk willen houden. DVC en SVO Buytenpark ontlopen elkaar weinig in de onderste regionen. In de onderlinge confrontatie strijden de teams om wie het best geklasseerde regioteam wordt in de winterstop.

Programma

DVV Delft – LSVV’70
DVC – SVO Buytenpark

5e klasse C

Het verschil in punten tussen WIK en HDV is minimaal. WIK heeft een punt meer. De wedstrijd op het terrein van WIK zal dus bol staan van de spanning en levert een mooi affiche op. Koploper RAS zou in staat moeten zijn om De Ster te verslaan en ook Quick Steps zou de punten in eigen huis moeten kunnen houden tegen REMO. Het Haagse Hout van trainer Roel Zandbergen (foto) jaagt op een verrassende uitslag tegen Wanica Star.

Programma

Toofan – VCS
Quick Steps – REMO
Wanica Star – Haagse Hout
WIK – HDV
De Ster – RAS
Semper Altius – HPSV

 

Lees verder