Warming-up 4C (za/zon): Top vijf ligt dicht bij elkaar

De top vijf in de 4e klasse C ligt dicht bij elkaar. De vijf teams moeten punten pakken om de winterstop goed in te gaan. Voorschoten’97 ontvangt wederom een tegenstander uit Amsterdam en wil in de laatste speelronde van dit jaar de winst pakken.

Tekst: Jay Jay de Vos van Steenwijk

4e klasse C (zat)

Dit weekend is het alweer voor een aantal ploegen de laatste speelronde van het jaar. Er is nog een aantal ploegen dat een inhaalwedstrijd heeft volgende week.

Het duel tussen sv Loosduinen en sv Erasmus wordt pas gespeeld op 27 januari. De clubs zijn dat – in overleg met de KNVB – overeengekomen. Dit weekend spelen SVH en sv Madestein tegen elkaar. Beide teams hebben het niet echt goed gedaan in de eerste seizoenshelft, de winterstop komt dus als geroepen voor beide teams. Eerst nog een wedstrijd zaterdag om te kijken wie de punten meeneemt. De wedstrijd tussen sv Zuid West DH en BMT van aanstaande zaterdag gaat ook niet door. BMT is door de KNVB uit de competitie gehaald. Het bestuur van de club tekent overigens bezwaar aan tegen die beslissing.

Top Vijf

De top vijf in de vierde klasse C staat dicht bij elkaar. De koploper en de nummer vijf schelen dan ook maar drie punten. De top vijf bestaat momenteel uit GDA, DUNO, ODB, sv Houtwijk en GSC ESDO.Op Sportpark Albarda wordt de wedstrijd tussen ODB en Quick (H) gespeeld. ODB is na het verlies van vorige week gebrand op drie punten. Quick daarentegen heeft al voor meerdere verrassingen gezorgd en is niet van plan om ODB een makkelijke wedstrijd te bezorgen. DUNO ontvangt thuis sv Houtwijk, dat afgelopen speelronde makkelijk won van sv Zuid West. Een spannende wedstrijd aangezien beide ploegen maar een verschil van één punt hebben. DUNO kwam niet in actie door de verdrietige gebeurtenis op sv Erasmus vorige week. GSC ESDO, de ploeg van Ali Boussaboun, ontvangt koploper GDA. GSC ESDO is in goede vorm en is niet van plan om het de equipe van trainer Robin den Dulk (foto) makkelijk te maken. GDA moet winnen aangezien de ander teams op de loer liggen.

Programma

ODB – Quick (H)
DUNO – sv Houtwijk
GSC ESDO – GDA
SVH – sv Madestein

4e klasse C (zon)

Na het verlies in de vorige speelronde wil Voorschoten’97, de ploeg van trainer Denis Luhulima, de laatste wedstrijd van dit jaar afsluiten met drie punten. Ankaraspor draait dit seizoen nog niet zo lekker, dus op papier lijkt dit een makkelijke wedstrijd. De Voorschotenaren spelen thuis, dus hebben dat voordeel al mee.

Programma

Voorschoten’97 – Ankaraspor FC

Lees verder