Warming-up 3B: Weer veel boeiende duels op programma

In de laatste volledige competitieronde voor de winterstop staan weer mooie confrontaties gepland. Koploper Graaf Willem II VAC speelt een lastig uitduel bij KMD. Ook runner-up Wilhelmus zal het niet makkelijk krijgen tegen PGS/VOGEL.

Tekst: Roland van der Linden

In Wateringen treffen topploegen KMD en Graaf Willem II VAC elkaar. De thuisploeg kan met een overwinning het gat met de koploper dan aanzienlijk verkleinen. Voor Graaf Willem II VAC is het dus zaak dit duel niet te verliezen.

Ook Wilhelmus zal hopen op een zege van KMD, het team van trainer Dennis Roerarde (foto), maar dan moet de ploeg die de vorm aardig te pakken heeft op Sportpark Westvliet wel afrekenen met PGS/VOGEL. De bezoekende ploeg van trainer Vita Lorente heeft zelf ook nog alle kans op een toppositie en zal dus de punten niet cadeau geven.

Aansluiting

Schipluiden, dat de derde plaats in handen heeft, zal moeten afrekenen met Concordia. De tegenstander uit Delft wil heel graag aansluiting vinden bij de middenmoot en wegraken bij de onderste regionen. Een verrassende zege op Schipluiden zou de ploeg van trainer Wesley Zandstra een mooie duw in de rug geven.

Kansrijk

Ook Blauw-Zwart en DWO staan in de gevarenzone en kunnen de punten goed gebruiken. De club uit Wassenaar gaat op bezoek bij DSVP, een duel waarin kansen liggen op een goed resultaat. Ook DWO zal zich kansrijk achten op punten. Middenmoter Full Speed komt langs in het Westerpark.

HMSH bindt de strijd aan met Duindorp sv. Door de versterkte degradatie staan beide teams maar net boven de gevarenzone. Hekkensluiter Ariston’80 zal tegen het sterke Laakkwartier alles uit de kast moeten halen om tot een goed resultaat te komen.

Lees verder