Warming-up 2D: Oliveo wil graag als koploper winterstop ingaan

De laatste speelronde van deze eerste seizoenshelft staat voor de meeste ploegen op het programma. Op zaterdag 16 december zijn er nog twee inhaalwedstrijden. Oliveo wil graag als koploper in de winterstop in. sc Monster wacht de zware uitbeurt bij CION. Andere interessante ontmoetingen zijn Verburhc-DHC en Westlandia-Vitesse Delft.

Tekst: Marlon Taal

VFC – Oliveo

De ploeg van trainer Willem van der Smit (foto) wil er alles aan doen om aan het einde van dit kalenderjaar als nummer één de winterstop in te gaan. Na het 3-3 gelijkspel van vorige week thuis tegen Verburch hoopt de voorlopige koploper de volle buit mee te nemen uit Vlaardingen, waar Oliveo het gaat opnemen tegen VFC, de nummer drie.

CION – Sportclub Monster

sc Monster wist afgelopen weekend met een minimale score van 1-0 te winnen van VFC dankzij een doelpunt van Bo Olsthoorn. Met maar slechts drie punten achter de koploper gaat de ploeg uit het Westland op bezoek in Vlaardingen bij de huidige nummer twee CION. De thuisploeg heeft wel nog een wedstrijd te goed.

Westlandia – Vitesse Delft

De Westlanders wonnen met een overtuigende 1-3 van Berkel. De ploeg van trainer Theo Verbeek neemt het op tegen Vitesse Delft. De ploeg uit Delft van vertrekkend trainer Ronald Hes liet punten liggen tegen Hillegersberg en hoopt zich te revancheren in een topper in de subtop.

Verburch – DHC

Verburch liet een 2-3 voorsprong uit handen glippen toen de bal in de slotfase op de stip ging. Komend weekend hoopt de ploeg uit Poeldijk zich te herpakken in een thuiswedstrijd tegen DHC. De equipe van de Brasserskade In Delft staat op dit moment zevende. Het won vorig weekend met 3-1 van Neptunus-Schiebroek door onder andere een prachtig doelpunt van Kubilay van Oosten.

 

Lees verder