Warming-up 4e Divisie B: Dennis Olman (DSO): ,,Onbevredigd gevoel na duel met LRC Leerdam”

In de laatste speelronde voor de winterstop neemt DSO het op tegen RVVH. Beide teams bivakkeren in de onderste regionen en hebben veertien punten. De ploeg uit Ridderkerk had hier een duel minder voor nodig.

DSO leek op weg naar de winst tegen LRC Leerdam, maar stond uiteindelijk met lege handen. De Zoetermeerders hielden een onbevredigd gevoel over aan het duel. DSO-trainer Dennis Olman (foto): ,,Ik kijk tweeledig terug op de wedstrijd tegen LRC. Een wedstrijd waarin wij een fantastische eerste helft afleverden met heel goed dominant spel en de 0-2 voorsprong meer dan terecht was. Door een mindere laatste 25 minuten in de tweede helft gaven wij in een paar momenten deze zekere overwinning uit handen.”

Concurrent

Met RVVH als komende tegenstander stuit DSO opnieuw op een concurrent in de strijd om de onderste plaatsten. Olman denkt genoeg te weten van de tegenstander uit Ridderkerk. Hij: ,,RVVH is een heel technische ploeg, die ook aan een heel goede serie bezig is. Ik verwacht een wedstrijd met veel omschakelmomenten met een aanvallend karakter.”

DSO mist nog steeds een dezelfde spelers als Koen Jongejan, Jurian Koevoets, Timo Reinhardt en Jeremy Burke. Sinds zaterdag is daar Anouar Zibouh bijgekomen.