Edwin Grünholz en Kozakken Boys hebben overeenstemming bereikt over contractverlenging

Edwin Grünholz (foto) zal ook volgend seizoen als hoofdtrainer fungeren bij Kozakken Boys. De verlenging bij de ploeg uit de Tweede Divisie in Werkendam geldt voor één seizoen. De huidige overeenkomst van Grünholz (54) loopt tot 30 juni 2025.

Dick Hoogendoorn, voorzitter van Kozakken Boys, licht het besluit toe op de clubsite: ,,We hebben meerdere gesprekken gevoerd en zijn van mening dat het verlengen met Grünholz, met het oog op het komende seizoen, de juiste stap is. We moeten nu al beginnen met het aantrekken van nieuwe spelers voor volgend jaar en met het verlengen van contracten binnen onze huidige selectie. Dit willen we samen met Grünholz en assistent-trainer Mourad Mghizrat doen.”

Versterking

Hoogendoorn erkent dat de hoofdmacht van Kozakken Boys vooralsnog weinig punten heeft behaald. ,,Toch zien we wel progressie binnen het team, met name op voetbaltechnisch en conditioneel gebied. Nu moeten er nog resultaten geboekt worden.” Het bestuur van Kozakken Boys heeft ook rekening gehouden met het feit dat Grünholz lange tijd niet kon beschikken over een volledig fitte selectie en dat de trainer geen inspraak heeft gehad in het samenstellen van de selectie. In de winterstop zal de selectie dan ook worden versterkt, bevestigt Hoogendoorn. ,,We moeten en kunnen wel wat op dat gebied. Er lopen momenteel gesprekken met nieuwe spelers.”

(Foto: Kozakken Boys)

Lees verder