2D: Remise voor Oliveo en sc Monster in laatste wedstrijd van 2023

Voor de laatste wedstrijd van het kalenderjaar 2023 gingen twee ploegen, Oliveo en sc Monster, zaterdag op bezoek in Vlaardingen. Koploper Oliveo ging op bezoek bij VFC. Sportclub Monster sta een visite af bij CION.

Tekst: Marlon Taal

VFC – Oliveo

In Vlaardingen begon de thuisploeg goed aan de wedstrijd. Het kwam halverwege de eerste helft op voorsprong via Matthijs Harent. Dit was dan ook de ruststand in het voordeel van de gastheren. Veel kansen waren er niet in het tweede gedeelte van de wedstrijd. Met nog tien minuten te spelen kwamen de gasten uit Pijnacker op gelijke hoogte via Gerald Lagrand op aangeven van Niels Heeswijk. Na negentig minuten stond die stand in Vlaardingen nog steeds op het scorebord: 1-1.

CION – Sportclub Monster

In de opening van het duel had de ploeg uit het Westland van trainer Marc Dijkhuizen (foto) het lastig en kwam na tien minuten spelen al op een 1-0 achterstand. Met nog een klein kwartier te spelen in de eerste helft kwam sc Monster op 1-1 via Jesper Warbout. In de tweede helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Gescoord werd er echter niet meer en mochten beide teams dus een punt bij het totaal bijschrijven: 1-1.