4e divisie: Westlandia ziet in slotfase zege door vingers glippen

In Naaldwijk leek Westlandia lang op weg naar een verrassend resultaat tegen hoogvlieger Smitshoek. De ploeg van trainer Maurizio Ceccucci kreeg in de laatste tien minuten twee treffers om de oren en stond met lege handen.

Tekst: Roland van der Linden            |      Foto’s: Aad van der Knaap

De eerste echte goede kans in het duel was voor de bezoekers. Smithoek-speler Angelo Lopes Mendes zag zijn bal net voorlangs gaan. Halverwege de eerste helft kreeg Westlandia haar eerste mogelijkheid om te scoren. Hidde van den Arend kon met zijn inzet de doelman van de bezoekers niet verschalken. Westlandia kreeg voor rust nog een tweetal kansen maar doelpunten bleven uit.

Tien minuten in de tweede helft was het wel raak. Een voorzet van links van Sergi Roeleveld werd door Hidde van der Arend met het hoofd het doel ingewerkt: 1-0. De score leek de eindstreep te halen, maar in de laatste tien minuten ging het nog helemaal mis. Met nog acht minuten op de klok kon Angelo Lopes Mendes de bal achter doelman Jordie van Leeuwen plaatsen en een paar minuten later was het opnieuw raak. Nu was Luc Delmee trefzeker, waardoor de het duel teleurstellend voor de Westlanders in 1-2 eindigde.