Warming-up 3e klasse: Belangrijk duel voor BSC’68, Naaldwijk in derby tegen HVC’10

Voor BSC’68 staat weer een spannend duel op het programma. ASC komt langs op Ons Nieuw Erf. Beide teams azen op een positie in de top van de ranglijst. PGS/VOGEL krijgt bezoek van KMD en Naaldwijk neemt het op tegen streekgenoot HVC’10.

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse A

BSC’68 – ASC

BSC’68 kan de aansluiting met koploper Aarlanderveen bereiken als het duel met ASC in winst wordt omgezet. De Benthuizer club kan Aarlanderveen tot op een punt naderen. Van het eerder gestaakte duel moeten nog 75 minuten worden gespeeld. De stand op het moment van staken was 0-0. Ook ASC is nog kansrijk voor een hoge positie. Bij een overwinning kan de ploeg uit Oegstgeest de derde plaats overnemen van BSC’68.

3e klasse B

PGS/VOGEL – KMD

Op Ockenburgh is PGS/VOGEL gastheer voor KMD. De Wateringse formatie van trainer Dennis Roerade (foto) heeft maar en punt achterstand op de Haagse thuisploeg. Met een overwinning zouden beide teams een plek in de subtop veroveren.

3e klasse D

Naaldwijk – HVC’10

Voor thuisclub Naaldwijk staat er veel op het spel in het duel met HVC’10. De wedstrijd werd eerder gestaakt in de rust bij een 1-0 voorsprong voor de Naaldwijkers. Als Naaldwijk de voorsprong vast kan houden, dan kan het flink afstand nemen van de gevarenzone. HVC’10 kan bij winst de voornaamste belager worden van koploper Excelsior’20.

Lees verder