sv Loosduinen heeft in Biersteker nieuwe sponsor

Nadat Biersteker Asbest en Renovatie afgelopen zomer het gehele dak van sv Loosduinen vernieuwde en 48 zonnepanelen heeft geplaats – wat een verdere stap in de verduurzaming van het complex van de club betekent – slaan beide partijen nu de handen ineen met een sponsorovereenkomst.

Biersteker Asbest en Renovatie heeft zich voor de komende jaren verbonden aan de club en zal via twee reclameborden, ‘vriend van Loosduinen’ en haar logo op de website binnenkort dus goed te zien zijn bij sv Loosduinen op sportpark Madestein.

Leo Hartman heeft ten tijde van de dakwerkzaamheden altijd goed contact gehouden met Biersteker. ,,In deze periode is het spreekwoordelijke balletje gaan rollen en is er een voorstel voor een sponsorpakket ingediend. Afgelopen week is dit definitief geworden en zodoende slaan sv Loosduinen en Biersteker de handen ineen”, aldus Leo Hartman op de clubsite. Het sponsorcontract werd tijdens de wedstrijd ADO Den Haag – Willem II, in de skybox van de Westland Box bij ADO Den Haag ondertekend. Namens sv Loosduinen waren voorzitter Aart Blanken, Leo Hartman en vanuit de sponsorcommissie Pieter Blanken aanwezig om het contract te ondertekenen. Namens Biersteker waren Giel Biersteker en Sven van Holsteijn aanwezig. (Op de foto boven vlnr: Pieter Blanken, Sven van Holsteijn en Aart Blanken).

Trots

Aart en Pieter Blanken geven aan blij te zijn met de samenwerking. Aart Blanken: ,, In de zomer heeft, zoals wellicht bekend, Biersteker het dak vervangen. Dit is toen al naar tevredenheid gegaan en wij zijn blij dat Biersteker zich ook als sponsor gaat verbinden aan de club.” Pieter Blanken voegt hieraan toe dat het contact via Leo Hartman altijd goed is gegaan en zodoende een mooi voorstel voor het afnemen van een sponsorpakket kon worden opgemaakt. Biersteker zal dus binnenkort goed te zien zijn op onze club. Wij zijn er ook trots op dat een shirtsponsor van ADO Den Haag zich nu ook gaat verbinden aan onze club.”

Aart Blanken (li) en Giel Biersteker

Tijdens het bezoek aan de wedstrijd ADO Den Haag – Willem II won voorzitter Aart Blanken ook nog eens een wedstrijdshirt van ADO Den Haag getekend door de gehele selectie. ,,Dit shirt zal binnenkort een mooie plek op de club krijgen”, sluit Aart Blanken af.

Lees verder