Warming-up 3e Divisie: TOGB gaat op bezoek bij Blauw Geel’38

Voor de laatste wedstrijd uit de eerste competitiehelft, reist TOGB naar Blauw Geel’38 in Veghel. De Brabanders zijn op dreef de laatste weken en hopen natuurlijk dat ook zondag TOGB aan de zegekar kan worden gebonden. Door vier overwinningen op rij staat Blauw Geel’38 op plek vijf.

Tekst: Ron Fruining

TOGB is afgezakt naar plek elf en heeft zich de laatste weken (onnodig) laten verrassen, waardoor er viermaal op rij geen resultaat geboekt werd. Het probleem is vooral het benutten van de kansen. Als je dit zelf niet doet, maar je tegenstander wel, dan win je niet.

Goed gevoel

Zondag in Veghel zal het team van trainer Jonathan Jonk er veel aan gelegen zijn om met een goed gevoel de winterstop in te gaan. De geelzwarten zijn zo goed als compleet en kunnen dus in de sterkste formatie aantreden. Afgelopen dinsdag werd Vierde Divisionist vv Capelle voor de Rijnmond Cup met 2-1 verslagen, waardoor TOGB verder gaat in dit bekertoernooi, dat het team afgelopen seizoen voor de eerste maal wist te winnen. Beide doelpunten werden gemaakt door Anthony Slierendrecht (foto). Of Slierendrecht langzaam de vorm van vorig seizoen terugkrijgt kan hij zondag tonen.

Op Sportpark Prins Willem Alexander wordt om 14.00 uur afgetrapt.

Lees verder