HAAGLANDEN VOETBAL LANGS DE LIJN

Dit weekend een inhaalprogramma bij de amateurs, behalve in de tweede en derde divisies, daar wordt een volledig programma afgewerkt, evenals in het betaalde voetbal. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs weer op de voet en zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf of besteden wij ruim aandacht aan speciale duels.

VRIJDAG

ADO Den Haag – NAC Breda

ZATERDAG

Competitie

Kozakken Boys – Scheveningen, Quick – Sportlust’46, TAC’90 – FC Skillz, BSC’68 – ASC (restant), Naaldwijk – HVC’10 (restant), Vredenburch – Maasdijk, De Ster-HPSV (terrein HDV) en FC Volendam O21 – ADO Den Haag O21.

Beker

CWO – Westlandia (zo)

ZONDAG

Blauw Geel’38 – TOGB en Ajax – ADO Den Haag Vrouwen

In totaal 12 wedstrijden, waar Haaglanden Voetbal acte de presence geeft. Dat betekent, dat wij uitgebreid aandacht schenken aan bovengenoemde wedstrijden. Maar ook een overzicht (en uitslagen) van alle andere duels. De tussenstanden zijn – voor zover mogelijk – zaterdag- en zondagmiddag vanaf 14.00 uur in te zien in onze LiveScores.

Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Geen ander medium brengt zoveel informatie over het regionale amateurvoetbal met eigen materiaal!

Lees verder