Martijn de Zoete ook volgend seizoen hoofdtrainer van FC Zoetermeer

Het bestuur van voetbalvereniging FC Zoetermeer en hoofdtrainer Martijn de Zoete zijn een contractverlenging voor één seizoen overeengekomen. De club uit Zoetermeer, momenteel trotse koploper in de vierde klasse D, en de trainer gaan daarmee in het seizoen 2024-2025 een tweede jaar van samenwerking in.

Peter Nauman, verantwoordelijk voor voetbalzaken bij de club: ,,De samenwerking bevalt van alle kanten ontzettend goed en deze willen we graag voortzetten. Ons eerste elftal voetbalt op een manier die we graag willen zien en dat is terug te zien in de resultaten. Daarbij is de eerste plek op de ranglijst een mooie bijkomstigheid, maar niet de hoofdreden voor verlenging. Het past gewoon goed, de combinatie van Martijn en de staf, met de selectie en FC Zoetermeer”.

Continuïteit

Ook hoofdtrainer Martijn de Zoete is blij met de nieuwe overeenkomst. ,,Sinds de aanstelling begin dit seizoen voel ik mij in een warm bad bij deze vereniging. Er is een mooie ontwikkeling van ons eerste elftal. Vanuit mijn visie is het daarbij voor ons als club belangrijk om de eerste selectie op te bouwen met veel eigen jeugdspelers samen met ervaren spelers met een FC Zoetermeer-achtergrond en dit lukt goed. Hiermee gaan we graag samen verder, want continuïteit is voor onze relatief jonge selectie een belangrijke factor om verder door te kunnen groeien. Komend jaar nieuwbouw en het jaar daarop bestaat de club vijftig jaar, wat zou het mooi zijn dit te combineren met promotie”, sluit Martijn de Zoete af.

Zowel FC Zoetermeer als Martijn de Zoete kijken vol vertrouwen uit naar de verdere samenwerking voor de komende anderhalf jaar en hopen met elkaar de doelstellingen te kunnen behalen.

Lees verder