Quick verlengt contract met sponsor Vercauteren Administraties

De sponsorcommissie van Quick heeft het contract met Vercauteren Administraties, al shirtsponsor sinds 2014, verlengd. Vercauteren Administraties blijft in ieder geval tot oktober 2025 shirtsponsor van Quick. Vercauteren Administraties is reeds tientallen jaren sponsor van Quick, eerst onder de namen Kramer Vercauteren Administratie en deWaardKramer Vercauteren Administraties.

Mede-eigenaar Jos Vercauteren is al ruim 53 jaar lid van Quick en is veel op sportpark Nieuw Hanenburg te vinden. Hij neemt vanaf 1 januari 2024 afscheid van het bedrijf als eigenaar, maar blijft wel nog drie dagen in de week werken om een aantal van zijn vaste klanten te blijven bedienen. Hij laat het bedrijf achter in goede handen bij huidig mede-eigenaar Johan Passchier. Johan is ook geen onbekend gezicht op Quick. Zijn zoon Thomas heeft jarenlang in teams van Quick gespeeld waar Johan Passchier zelf dan de rol als trainer of coach vervulde. Naast Johan is er nog een andere Quicker werkzaam in het bedrijf, namelijk Marcel Snoeks. Marcel is al jarenlang als vrijwilliger actief en niet weg te denken van Nieuw Hanenburg.

Binding

Daarnaast betreedt Patrick Klein het bedrijf als nieuwe mede-eigenaar. Klein is een bekend gezicht in de voetbalwereld, daar hij zelf dertig jaar heeft gespeeld bij Vredenburch in Rijswijk. Met Vredenburch 2 heeft hij in de jaren negentig stevige duels uitgevochten met Quick 3, waar Jos Vercauteren heer en meester was op het middenveld. Tegenwoordig is Patrick Klein regelmatig in de Bosjes van Pex te vinden. Zijn dochter korfbalt bij ALO, waar hij de rol van penningmeester vervult. Daarnaast is hij een tijd actief geweest als oproepkracht bij de Quick-veteranen op zaterdag. Kortom, een sponsor met een duidelijke binding met de club.

Lees verder