VELO verlengt contract Hoofd Jeugdopleiding Jeremy van der Stap

Het bestuur van VELO heeft het contract met Jeremy van der Stap (foto), sinds juni 2023 werkzaam als Hoofd Jeugd Opleiding bij de onderbouw van de Wateringse club, verlengd.

Jeremy van der Stap heeft volgens het bestuur met zijn gedrevenheid en kennis bewezen een absolute meerwaarde te zijn voor de club. Naast de selectieteams is hij ook verantwoordelijk voor de breedtesportteams. Ook deze trainers/vaders/moeders krijgen nu een goede begeleiding bij het opleiden van de jeugdspelers van VELO. Het bestuur van de Wateringse club: ,,Door meer aandacht te hebben voor de breedtesport, leiden we beter en breder op en krijgen alle spelers een benadering op maat.

Bijdrage

Bestuurslid Technische Zaken Raymond van Asten vult aan: ,,Ook bij de VELO Voetbal Academy heeft Jeremy zijn bijdrage geleverd. De succesvolle serie extra vrijdagavondtrainingen die nu bezig zijn, zijn daarvan een goed bewijs. Ook is een aantal zaken verder gemoderniseerd, zoals het werken met Teamscout. Na de winterstop kunnen we ook gebruik gaan maken van een nieuw aangeschaft smartboard om wedstrijdbesprekingen en videobeelden te kunnen tonen. Deze innovaties en verbeteringen willen we bij VELO graag continueren en daar blijft Jeremy dus aan bijdragen, in ieder geval tot aan de zomer van 2025.”

(Foto: VELO)

Lees verder