VIDEO: ‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV met Jacob Brik

Haaglanden Voetbal TV is elke dinsdag, woensdag en donderdag op het TV-kanaal van Den Haag FM te zien om 18.00 uur. Vandaag weer een herhaling van een aflevering uit onze serie: Oude Glorie aan tafel.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

In deze aflevering schuift aan Jacob Brik. Hij was ooit speler bij ESDO, maar ook bekend van zijn lange tijd als trainer bij het toenmalige SVPTT.

Jacob Brik

Presentator Ton Beije gaat in gesprek met Jacob Brik over zijn loopbaan. Het programma is te zien op het TV-kanaal van Den Haag FM (vanaf woensdag 18.00 uur en wordt enkele malen herhaald op woensdagavond en donderdag).

Het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312.

Het programma is NU ook te zien en te beluisteren HIER op deze website.

Lees verder