Dirk Heesen wordt assistent-trainer bij Dirk Kuyt bij Beerschot

Dirk Heesen (foto) wordt de nieuwe assistent-trainer bij Beerschot. De 54-jarige Heesen wordt per direct aan de staf toegevoegd van Beerschot en tekende een contract tot het einde van dit seizoen.

Dirk Heesen heeft als (assistent)trainer dertien jaar ervaring en werkte als assistent bij ADO Den Haag, TOP Oss, Willem II en het Engelse Queens Park Rangers. Heesen op de site van Beerschot: ,,Ik heb heel erg veel zin om samen met Dirk (Kuyt – red.) en de huidige stafleden aan deze nieuwe uitdaging te beginnen. Beerschot past als club wel bij mijn persoonlijkheid. Het is een club waar de supporters er heel dicht opzitten. Een club waarin je voelt dat het leeft en dat spreekt me enorm aan.”

Start

Kuyt en Heesen starten met de eerste training op woensdag 3 januari. De staf ziet er verder, naast Kuyt en Heesen, als volgt uit: assistent-trainer Frank Magerman, keeperstrainer Tome Pacovski, video-analist Patrice Pfeiffer, head of performance Gianni Chiffi en beloftencoach Frédéric Frans. De trainingen in het oefencomplex in Wommelgem zullen achter gesloten deuren plaatsvinden.

(Foto: X, voorheen witter)

Lees verder